In Brussel geen nieuws, maar wij zitten daarom niet stil

Na een fractievergadering van vorige week en nog wat informele contacten de voorbije dagen valt er niet veel meer te melden dan wat iedereen al weet uit de media: het gaat niet vooruit en Herman Van Rompuy moet nog wat langer aan de slag blijven.

Ondertussen zitten wij natuurlijk wel niet stil. Ondertussen heb ik een bureeltje in gebruik genomen in het centrum van Oudenaarde. Het ligt vlak naast het CD&V-secretariaat in de St Walburgastraat 11 aan de rand van de markt van Oudenaarde. Voorlopig kan je er elke maandag (8u30′ – 12u en 13u – 16u) en elke vrijdag (8u30′ – 12u) Eva Desloovere treffen. Zij ondersteunt mijn werk als parlementair. Zij is afgestudeerd als licentiate in de Politieke en Sociale Wetenschappen en heeft daarna nog een jaar Europees Recht gestudeerd. We zijn nu telefoon en computer aan het installeren en sedert vorige week is ons ook een bureel in Brussel toegewezen. Ook daar moeten nog een aantal praktische zaken gebeuren zodat we op zeer korte termijn in Oudenaarde en Brussel vlot bereikbaar en aanspreekbaar zullen zijn. Voorlopig moet het dus nog altijd via de mail van stefaan.vercamer@telenet.be of via de gsm 0496/299429. Van zodra alles definitief in orde is laten we dat zo snel mogelijk weten.

Eva Desloovere

Aktua – tv:

Vanaf dit weekend zendt Aktua-tv een nieuw programma uit waarin de nieuwe parlementsleden aan bod komen. Volgend weekend ben ik normaal aan de beurt.

Waarover gaat het?

We laten het hen zelf vertellen: ” Actua-Oprit: Actua-TV stelt de nieuwe parlementsleden aan u voor. Ze zijn nog een beetje onwennig, maar daarom niet minder gemotiveerd. De nieuwe parlementsleden zijn klaar om erin te vliegen. U gaf hen het vertrouwen, nu is het aan hen om uw gelijk te bewijzen. De komende weekend stellen we u enkele nieuwe beloftevolle parlementsleden voor.”

Uitzending interview met Stefaan Vercamer op Aktua-tv op woensdagavond 19 september en donderdag 20 september.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: