Klaus Van Hoecke nieuwe secretaris ACW Zuid-Oost-Vlaanderen

Gisteren stelde het verbondsbestuur van ACW in onze regio Klaus Van Hoecke aan als nieuwe secretaris. Hij wordt daarmee mijn opvolger. We laten Klaus even aan het woord en stellen hem vervolgens voor:

” Het leiden van een ACW-verbond is een hele uitdaging vandaag de dag. De samenleving is de laatste decennia enorm veranderd en de uitbouw van een arbeidersbeweging betekent lang niet meer hetzelfde als vroeger. Dat heeft zijn gevolgen voor het dagdagelijkse werk van onze vrijwilligers en medewerkers. Het is zaak om een eigentijdse invulling te geven aan onze koepelopdracht, want de deelorganisaties van het ACW hebben anno 2007 zeker en vast nog een opdracht. Meer dan ooit moeten we samen ijveren voor een sociale, democratische en duurzame samenleving.”

Wie is Klaus?

Klaus Van Hoecke is bestuurskundige van opleiding (lic. politieke wetenschappen, optie bestuurswetenschappen) en werkt sinds 1999 bij ACW. Hij startte als stafmedewerker Visie en communicatie. Vanaf 2000 was hij verantwoordelijk voor de regionale beleidsdossiers van ACW Zuid-Oost-Vlaanderen. Zo verzorgde hij de laatste jaren de coördinatie van het project Lokaal Sociaal Beleid van de Christelijke Arbeidersbeweging in de regio Aalst-Oudenaarde.

Stefaan Vercamer en Klaus Van Hoecke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: