Even verpozen met KWB Ename op een teambuildingsdag.

Elk jaar organiseert onze KWB-voorzitter, Peter Van Aelst, een uitstap voor het bestuur van KWB-Ename. Zaterdagmiddag waren we om 12 uur present op het Enameplein waar we in echte “Fata Morganastijl” (ja, de 2 Fata Morganabusjes met chauffeur waren er ook) vertrokken naar de Valleihoeve (tussen Mullem en Lede). Daar kan je golf spelen tussen de koeien en de kippen en fantastisch lekker ijs eten.

De tweede opdracht was een vlot sjorren en de ganse ploeg de oude Scheldearm overzetten in Meerse. Daarna duwden we Guido met een rolwagen de Koppenberg boven, werd een klimmuur van 11 meter hoog bedwongen en werd in het gezelschap van een ezel een wandeling in het Bos ter Rijst gemaakt in Schorisse. Het ezelsbier mocht uiteraard niet ontbreken. We hebben genoten van deze namiddag. De banden werden aangehaald en we hebben weer heel wat afgelachen. Een echt aangename verpozing tussen al onze drukke bezigheden in. Een pluim voor onze voorzitter.

http://www.kwbename.be

Advertenties

Eén reactie to “Even verpozen met KWB Ename op een teambuildingsdag.”

  1. Gugg Says:

    Beste Stefaan,
    ik heb vandaag in De Standaard gelezen dat jij voor de regionalisering van het arbeidsmarktbeleid pleit. Nu nog de rest van je ACV-achterban de ogen openen, en we zijn er.
    Ik had niet gedacht het ooit te zullen moeten doen, maar bij deze: proficiat!
    Gugg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: