Oost-Vlaamse campagne op gang getrokken in Deinze

Traditioneel veel volk in Deinze voor de start van Gent-Wevelgem. Ook veel CD&V’ers die op de Vlaamse lijst staan voor 7 juni. Ik sta deze keer niet op de lijst, maar zet me ten volle in voor de campgne van de CD&V voor 7 juni. Met veel enthousiasme zal ik dan ook, waar ik kan,  de  Oost-Vlaamse CD&V-kandidaten steunen.

Hier onder enkele impressies van hoe Bart Van Thuyne (19° plaats op de CD&V lijst) zijn collga’s op de lijst deze morgen op sleeptouw nam in Deinze.

 

Samen met Claudine van de Veire uit Nevele met Veli Yüksel uit Gent worden we onthaald door Bart Van Thuyne in de Brielpoort.

Samen met Claudine van de Veire uit Nevele en Veli Yüksel uit Gent worden we onthaald door Bart Van Thuyne in de Brielpoort.

  

 

De groepsfoto met Joke Schauvliege. Andere kandidaten op de lijst vor 7 juni: naast Veli Yüksel staat Jenne De Potter uit Zottegem en Bart Van Thuyne zelf natuurlijk die hier blijkbaar dringend een sms'je moest tonen aan Tony De Neve (gemeenteraadslid Cd&V Deinze).

De groepsfoto met Joke Schauvliege. Andere kandidaten op de lijst voor 7 juni: naast Veli Yüksel staat Jenne De Potter uit Zottegem en Bart Van Thuyne zelf natuurlijk die hier blijkbaar dringend een sms'je moest tonen aan Tony De Neve (gemeenteraadslid Cd&V Deinze).

 

Voor Veli was het duidelijk nog even wennen om campagne te voeren op de markt, maar hij werd met veel sympathie onthaald door de groep.

Voor Veli was het duidelijk nog even wennen om campagne te voeren op de markt, maar hij werd met veel sympathie onthaald door de groep.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: