Duurzame mobiliteit in Zuid-Oost-Vlaanderen

 

stef cin jen1

 

De overhandiging van de bedrijfsfietsen, in bijzijn van Staatssecretaris voor mobiliteit Etienne Schouppe, aan ACV, CM, Familiehulp en ACW gebeurde op dinsdagmorgen 26 mei op de regiozetel van Familiehulp te Aalst.

Deze fietsen worden op de regionale zetels van ACV, CM, Familiehulp en ACW in Aalst en Oudenaarde ter beschikking gesteld van de medewerkers in functie van korte dienstverplaatsingen in de stad.
Het project kadert in een actieplan interne milieuzorg, inzake duurzame mobiliteit, van de Christelijke Arbeidersbeweging in Zuid-Oost-Vlaanderen.

In functie van dienstverplaatsingen, gecombineerd met het openbaar vervoer, werd er ook geopteerd voor enkele vouwfietsen die gemakkelijk te hanteren zijn en extra mobiliteit genereren.

Het project kwam tot stand dankzij ondersteuning van de federale staatssecretaris voor mobiliteit dhr. Etienne Schouppe.
Hij was uiteraard op het fietsmoment aanwezig om de fietsen te overhandigen en in te rijden. Wij waren er ook en Cindy Franssen en Jenne De Potter ook.

stef cin jen3

 

site1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: