Geen fietsers meer toegelaten op het jaagpad rechteroever?

Nadat ik veelvuldig aangesproken werd over de slechte staat van het wegdek van het jaagpad langs de Schelde nam ik in april 2009 contact op met de NV waterwegen en zeekanaal. Zij beloofden dat de herstellingen van start zouden gaan na het bouwverlof maar niets is minder waar. In plaats van de herstellingen te starten, heeft de firma de verkeersborden gewijzigd waardoor niemand meer op het jaagpad mag, ook niet de mensen die er een eigendom hebben .

 

Het algemene verbodsbord aan het jaagpad

 

 

 

Er was me beloofd dat de herstellingen vorig jaar al zouden starten. In plaats daarvan heeft de firma de verkeersborden gewijzigd waardoor niemand meer op het jaagpad mag.”

 

 

 

 

 

 

  

De NV waterwegen en zeekanaal zou dit doen uit veiligheidsoverwegingen. Aan de heer Antoine Vermeulen liet de directie weten dat het jaagpad in eerste instantie een dienstweg is voor de uitbating en het onderhoud van de waterwegen. Blijkbaar is de NV waterwegen en zeekanaal van koers veranderd, waar zij eerst beloven om het jaagpad te herstellen, blijkt dat dit voor hen nu absoluut geen prioriteit meer is. Begrijpen wie kan als je weet dat er een fietsknooppuntroute langs het jaagpad loopt en de NV waterwegen en zeekanaal vorige zomer het stuk jaagpad tussen Zingem en Gavere wel volledig vernieuwd hebben. Daarom heb ik meer uitleg gevraagd aan het bestuur van de NV wat er in de nabije toekomst zal gebeuren met enerzijds de herstellingen en anderzijds het algemene verbod.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: