Gisteren Abraham gezien…

Uit  De Morgen van vandaag:
Charmant
 Joëlle Milquet een immer norse, kwaad kijkende madame, die iedere zin met een welgemeend non begint en beëindigt? Niet dus. De cdH-voorzitser deed gisteren tijdens het vragenuurtje in de Kamer een poging om haar imago in positieve zin bij te stellen. Voor ze CD&V’er Stefaan Vercamer van antwoord diende over de aanbevelingen van de Europese Commissie, klonk het enigszins verrassend: “Eerst en vooral: een gelukkige verjaardag, meneer Vercamer.”
Ja, gisteren ben ik op tram 5 gestapt…
 
Advertenties

Eén reactie to “Gisteren Abraham gezien…”

  1. Ingrid Debouvry Says:

    In de eerste plaats ,wil ik je natuurlijk ook een gelukkige verjaardag toe wensen. Gisteren ging dit niet,omdat ik op de betoging van de non-profit zat,om een werknemersstatuut voor de onthaalouders te bekomen.
    Ik wil jou ook bedanken ,dat u zich zo inzet voor de onthaalouders ,want dat werknemersstatuut moet er echt dringend komen. En wat mevrouw Milquet betreft, ook zij heeft het goede met de onthaalouders voor,en daar zijn we ook dankbaar om,maar er moet dringen een echt goed volwaardig werknemersstatuut komen, want het geduld geraakt op,we wachten nu al zo lang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: