Nota Di Rupo….

Deze namiddag stelde Elio Di Rupo zijn onderhandelingsnota voor in de Kamer. Iedereen, uw dienaar incluis, is hem nu aan het lezen en aan het analyseren.

Wil je mee lezen?  Je vindt de nota terug op www.dekamer.be

Advertenties

3 Reacties to “Nota Di Rupo….”

 1. De Backer Karine Says:

  Waarom worden de onthaalouders weer vergeten?Hoelang moeten wij nog onze prachtige sociaal zooo belangrijke job uitvoeren zonder erkenning?Iedere morgen hopend dat er geen afwezigen zullen zijn om toch een volwaardig loon te halen op het einde van de maand zodanig dat we ook onze rekeningen kunnen betalen?????

 2. Eveline Says:

  Al jaren wordt er door onthaalouders gestreden om een volwaardig statuut te bekomen met een degelijk pensoen, vakantiegeld, ziekteuitkering, bevallingsverlof,… Elke dag hebben wij als onthaalouder een belangrijke taak te vervullen nl zorgen voor onze toekomst, voor de kleinsten van de maatschappij. Mochten wij er niet zijn, kunnen veel ouders niet gaan werken, en valt de arbeidssector en de economie in duigen. Wij verdienen het ook om op vakantie te kunnen gaan, om betaald te worden naar arbeid. Wij werken ook 60uur op een week, en mogen al blij zijn als we evenveel hebben als een werkloze. Hoog tijd dus dat hier nu eens eindelijk werk van wordt gemaakt en de onthaalouders eens worden naar voor geschoven zodat wij het respect krijgen wat we verdienen en dit door het verkrijgen van een volwaardig arbeidsstatuut!

 3. Anneleen Van De Velde Says:

  Anneleen Van De Velde:

  Waarom is er in de nota van meneer Di Rupo niks terug te vinden over het beloofde volwaardig arbeidsstatuut voor de onthaalouders ? Zoals de collega hierboven reeds vermeld, we zijn zo nodig om er voor te zorgen dat ouders kunnen gaan werken, dat de economie draait maar als er moet bespaard worden zijn we blijkbaar de eersten die het mogen bekopen. Zoveel kinderopvang nodig maar wie wil nog aan deze job beginnen ( die nochthans héél boeiend is) zonder enige financiele zekerheid!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: