CD&V Oudenaarde : met vertrouwen naar de gemeenteraad

Gisteren liet de NV-A ons weten dat zij het kartel met CD&V Oudenaarde niet meer wensten aan te houden en volgend jaar alleen naar de kiezer willen trekken in Oudenaarde.CD&V Oudenaarde heeft akte genomen van deze beslissing van de NVA Oudenaarde. CD&V Oudenaarde respecteert deze beslissing en krijgt daardoor ook de mogelijkheid om een volledige kandidatenlijst met eigen sterke mensen onder CD&V- vlag op te stellen en ook inhoudelijk volledig de eigen klemtonen te leggen.

Met nog één jaar voor de boeg, loopt de gemeentelijke legislatuur 2006-2012 stilaan naar zijn einde. Onze gemeentelijk CD&V-mandatarissen  – schepen Richard Eeckhaut, schepen Pieter Orbie, OCMW-voorzitter Jean-Pierre Van Der Meiren en de collega’s raadsleden – zullen een mooi bilan kunnen voorleggen aan de kiezer.

Vernieuwende stedenbouwkundige projecten in plan en uitvoering, veel realisaties op vlak van verkeer en fietsbeleid, vernieuwingen in jeugdwerking en sociaal beleid, sociale huisvesting op kruissnelheid, nieuwe initiatieven voor senioren, Oudenaarde bruisende stad…

Ik ben ervan overtuigd dat de Oudenaardse bevolking het inhoudelijke werk van onze CD&V-mandatarissen zal waarderen. Geen politiek om op de foto te staan, maar politiek in  functie van de stad en de mensen.

Samen met collega Cindy Franssen  uit het Vlaams Parlement zal ik met onze gemeentelijke mandatarissen het komende jaar werken aan een nieuw programma voor de volgende legislatuur.

Onder leiding van voorzitter Wim Merchie bereidt CD&V Oudenaarde  zich nu al voor om naast de ervaring van onze mandatarissen, ook volop  vernieuwing en verjonging uit te spelen.

Het stijgend ledenaantal van de Oudenaardse CD&V, het enthousiasme van onze bestuursleden en sympathisanten en de werkkracht van de ganse CD&V ploeg in Oudenaarde geeft mij veel vertrouwen voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2012.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: