Sportreferendum Oudenaarde 2011

Vrijdagavond (27/01) vond in de volkszaal van het stadhuis van Oudenaarde de bekendmaking van de verschillende sportlaureaten  plaats, een organisatie van de sportdienst en de sportraad in samenwerking met Radio Brouwer die de volledige show live op antenne bracht. De presentatie werd verzorgd door Radio 2 journalist Francis Van Assche.

Bij de jeugd ging de trofee van sportjongere naar Jana Janssens van de Recrean Skippers, zij behaalde diverse gouden medailles op Belgische kampioenschappen en zelf één op een Europees kampioenschap. De prijs van de beste jongerensportclub ging naar de tennisvereniging TCO-jeugd.

De titel “sportvereniging van ’t jaar” ging naar KASVO, een beloning voor alle atleten, vrijwilligers en bestuursleden van de club.

De meest verdienstelijke vrijwilliger van het jaar werd Elie Van Houtte van KSV Oudenaarde, al meer dan 25 jaar is hij de gerechtigd correspondent van de club.

Triatlonatleet Rob Woestenborghs werd uiteindelijk de sportlaureaat bij de mannen, Rob won dit jaar de powerman duathlon in Maleisie. Bij de vrouwen won Sophie Vanquickelberghe voor het eerst, de karateatlete werd afgelopen jaar Belgisch kampioen kumite, dit voor de 5e maal in 6 jaar.

Hieronder vindt u enkele foto’s terug:

Met Elie Van Houtte, meest verdienstelijk vrijwilliger van 2011

In gesprek met de sympathieke Rob Woestenborghs

Felicitaties voor Francis Van Assche voor de verzorgde presentatie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: