Radio Brouwer wint Bonenklakkersprijs 2011.

Vrijwlligers van Radio Brouwer en CD&V'ers van Oudenaarde luisteren naar de voorzitter van Jong CD&V Oudenaarde, Laurens De Cock.

De bonenklakkersprijs is een prijs die al sedert 1984 uitgereikt wordt door de CD&V-Jongeren van Oudenaarde. Als toenmalig secretaris van de CVP-jongeren heb ik heel dankbare herinneringen aan de vele verkiezingsavonden/-nachten met het Bestuur om de winnaar aan te duiden.

De prijs wil een erkenning en een waardering zijn voor een Oudenaardse vereniging, organisatie of initiatief die/dat op cultureel, sociaal of maatschappelijk gebied gezorgd heeft voor extra uitstraling van de stad tijdens het voorbije jaar.

Deze keer werd het dus Radio Brouwer dat in 2011 zijn 30-jarig bestaan vierde. Brouwer was een pionier inzake vrije radio’s en zond in het begin illegaal uit met inbeslagnames en veroordelingen als gevolg. Na de legalisering van de vrije radio’s groeide Brouwer uit tot een begrip in de streek en vandaag zijn ze nog de enige overblijvende stadsradio in Oudenaarde. De radio draait volledig op vrijwilligers en heeft duidelijk een tweede adem gevonden. Deze prijs is dan ook een heel terechte waardering voor 30 jaar belangeloze inzet van vrijwilligers en voor de manier waarop zij op een kwaliteitsvolle manier deel uitmaken van het regionale medialandschap. Proficiat!

Radio Brouwer is te beluisteren op 106.3 FM of surfen naar www.radiobrouwer.be

De prijs werd door de medewerkers van Radio Brouwer enthousiast onthaald.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: