De Feeste is gedaan…. De eindsprint naar 14 oktober is ingezet.

Maandagavond werd de Feeste  t’ Ename met veel muziek en schwung afgesloten. Het was een topweekend! Proficiat aan de organisatoren. Voor de kandidaten op onze lijst is de Feeste t’Ename ook het sein om een versnelling hoger te schakelen naar 14 oktober toe.

Tijdens de voorbije weken werd in alle stilte  hard verder gewerkt:

–          De lijst is volledig en zal donderdag publiek gemaakt worden. Het is een sterk vernieuwde lijst met veel jongeren die omringd worden door mensen met ervaring. Een sterke en evenwichtige ploeg die een mooie afspiegeling is van Oudenaardse samenleving.

–          Het programma werd op basis van de 13 ‘luisteravonden’, de verschillende memoranda van adviesraden, verenigingen en onze basiswaarden als partij uitgeschreven en vorige week door ons partijbestuur besproken en goedgekeurd.  Hiermee willen we de kiezer overtuigen om ons een mandaat te geven om Oudenaarde verder uit te bouwen als een attractieve en dynamische centrumstad die zorg draagt voor de mensen die er wonen en werken.

–          En donderdag is er  ook nog de fotoshoot waarna het drukwerk kan klaar gemaakt worden om de mensen in Oudenaarde te laten kennismaken met onze ploeg. Maar uiteraard gaan we vanaf nu ook voluit de boer op voor een persoonlijke babbel met de mensen en om hen te overtuigen van ons programma.

Uiteraard houden we u via deze blog regelmatig op de hoogte van de campagne. Je hoort dus nog van ons.

Afsluiting Feeste t’ Ename: www.avs.be (beschikbaar vanaf woensdag 15/8)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: