Over jongeren en cultuur in Oudenaarde…..

Iwij willen met CD&V Oudenaarde verder uitbouwen als een jongerenstad die eigentijdse initiatieven  voor de jeugd neemt en ondersteunt. Actiepunten CD&V:  veilige eigen lokalen voor jeugdbewegingen,  logistieke en financiële ondersteuning van jeugdbewegingen gebaseerd op gedeelde verantwoordelijkheid, repetitieruimte voor startende groepen, veiligheid op fuiven (en niet alleen in de Qubus), ruimte om te spelen, organisatie van een vakantiejobwerking.

Oudenaarde is de tweede kunststad van de provincie Oost-Vlaanderen en heeft een nieuw élan gevonden  inzake cultuur. Het MOU is een nieuwe parel aan de cultuurkroon van Oudenaarde. Maar er is nog werk aan de winkel: uitbouw van de (brand)Woeker als  cultuurcentrum met cultuurcafé en polyvalente bruikbare  ruimten. Exta steun aan ‘culturele starters’, goede lokalen in de deelgemeenten, evenementenloket, afspraken over gebruik erfgoedcentrum Ename door Oudenaardse verenigingen, stimuleren beeldende kunsten op openbare plaatsen (ook in deelgemeenten).

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/verkiezingen2012/oost-vlaanderen/Oudenaarde/dvp

 

Advertenties

Eén reactie to “Over jongeren en cultuur in Oudenaarde…..”

  1. Dieter boullart Says:

    Stefaan, je spreekt over veiligheid op fuiven … en niet alleen in de Qubus. Waar dan nog? Er mag bijna nergens anders meer gefuifd worden in Oudenaarde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: