Nieuwjaarsreceptie CD&V Oudenaarde

Zaterdag 19 januari vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats in de parochiezaal van Leupegem. Een speciale editie zoals uittredend voorzitter Wim Merchie het in zijn toespraak aanhaalde. De afscheidnemende mandatarissen Christiane Maryns, Marie-Paul Van De Putte en Gilbert Van Hoecke werden in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet,dossierkennis en geleverd werk. Daarnaast moest er ook gestemd worden voor een nieuwe afdelingsvoorzitter, jongerenvoorzitter en een voorzitter voor Vrouw & Maatschappij.

Tussen 19u en 20u konden alle leden hun stem uitbrengen. Iets na 20u werden de uitslagen bekend gemaakt. Jeanique Van Den Heede, 33 jaar, afkomstig uit Ename, werd verkozen tot de nieuwe voorzitster van onze afdeling. Gert-Jan Audoore, 21 jaar, afkomstig uit Oudenaarde centrum werd voorgedragen als nieuwe voorzitter van Jong CD&V. Katrijn De Naeyer, 28 jaar en tevens uit Oudenaarde centrum werd op haar beurt benoemd als nieuwe voorzitster van Vrouw & Maatschappij.

2013 wordt dus een belangrijk politiek jaar met de start van een nieuwe legislatuur en een vernieuwde CD&V-ploeg. De voltallige bestuursploeg van CD&V Oudenaarde wenst jullie bij deze nogmaals een hartvervarmend jaar aan!

nieuwjaar cd&voud

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: