Winterhulp voor minder mobiele en behoeftige mensen

Het stadsbestuur het OCMW van Oudenaarde slaan de handen in elkaar om extra zorg te dragen voor de zwakkere inwoners in de stad. Bij guur winterweer organiseert het OCMW in deze winterperiode een winterhulp voor de meest behoeftige inwoners van onze stad.

Deze winterhulp omvat een technische hulp van de klusjesdienst ( bij verwarmingsproblemen, bevroren waterleidingen ), hulp voor boodschappen en het sneeuwruimen van de stoep voor gehandicapten en ouderlingen die minder mobiel zijn en niet meer in staat zijn om zelf hun stoep te reinigen. De sociale dienst verricht hiervoor telkens een klein sociaal onderzoek om na te zien of de voorwaarden voor deze hulp zijn vervuld.3
De hulpvragen worden gericht aan de sociale diensten van de stad en het OCMW en in het Sociaal Huis gecentraliseerd en uitgevoerd door de klusjesdienst van het OCMW.

Meer info :
http://www.ocmwoudenaarde.be, sociale dienst in het sociaal huis, Meerspoort 30 te 9700 Oudenaarde, 055/460640. Openingsuren van maandag tot vrijdag 8u45’ – 11u45’ en van 13u15’ tot 16u15’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: