CD&V Oudenaarde wenst Els Bostyn succes!

Naar aanleiding van het ontslag van Jean Pierre Van Der Meiren als gemeenteraadslid dient in zijn opvolging voorzien te worden.
Christine Vandriessche en Carine De Potter hebben beiden besloten om hun opgenomen mandaat als OCMW-raadslid verder te zetten.
Christine en Carine hebben zich de voorbije maanden snel en goed ingewerkt in de OCMW-materie. Als lid van het directiecomité van het ziekenhuis, van het sociaal comité van het OCMW en van het bestuur van de sociale huisvestingsmaatschappij Vlaamse Ardennen is Christine Vandriessche betrokken bij thema’s die haar nauw aan het hart liggen. Ook Carine De Potter, die lid is van het bijzonder comité voor het seniorenbeleid, van het bouwcomité die de realisatie van de twee nieuwe woon- en zorgcentra opvolgt en van de raad van bestuur van het ziekenhuis, wil graag haar opgenomen engagementen in het OCMW verder zetten en meewerken aan een goed sociaal beleid.

Els Bostyn, dertig jaar en woonachtig in Mater, zal voor CD&V aantreden als nieuw gemeenteraadslid.
Els is een jonge en zeer geëngageerde kracht binnen CD&V Oudenaarde, maar ook binnen het verenigingsleven in onze stad. We zijn ervan overtuigd dat Els haar mandaat als gemeenteraadslid met veel enthousiasme en inzet zal opnemen. Op deze wijze zetten we de vernieuwing en de verjonging van onze ploeg verder. We wensen Els alle succes toe!

ELSBOSTYN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: