Oudenaarde zoekt mee naar de goedkoopste telecom tarieven

De Stad  Oudenaarde gaat in op de oproep van de minister voor consumentenzaken, Vande lanotte, om inwoners te helpen bij hun zoektocht  naar de goedkoopste factuur voor telefonie, tv en internet.

Met de actie ‘Durf Vergelijken’ organiseren we met onze sociale dienst  twee dagen waarop 2 mensen van de federale administratie Economie ter beschikking staan van onze  inwoners om met hun op zoek te gaan naar de goedkoopste telecomformule op basis van je laatste factuur. Voor veel mensen blijkt het te ingewikkeld om die vergelijking zelf te maken op internet. Gelet op het succes van vorig jaar van een zelfde actie voor energie waarbij we overstelpt werden met aanvragen en de mensen niet allemaal hebben kunnen helpen op de dag zelf, werken we nu met inschrijvingen zodat de mensen die komen zeker geholpen zullen worden.

De ambtenaar van de FOD Economie zal dezelfde zoekmachine gebruiken die ook BIPT, de Belgische waakhond voor telecommunicatie, gebruikt. Dat is ook de zoekmachine  waarmee je op internet zelf de voordeligste operator of formule kan uitzoeken.

De twee dagen in Oudenaarde gaan  door in het Administratief Centrum Maagdendale op 18 en 25 november van 14u tot 19u in de vergaderzaal op de tweede verdieping.

 

 

Afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: