Officiële opening van de KABA

Gisterenavond werd onder ruime publieke belangstelling en met heel veel partners van het OCMW de KABA, de sociale kruidenier officieel geopend.  De aanwezigen waren zeer enthousiast over het concept en de inrichting van deze sociale winkel.

soc kruid

Op de foto ziet u de verschillende partners van dit initiatief inde Kaba: van links naar rechts: Geert De Bou, voorzitter van de vzw Grijkoort, Guidio Spanhove, diensthoofd van de sociale dienst van het OCMW, Stefaan Vercamer, OCMW-voorzitter, Johanna Vande Populier, centrumverantwoordleijke van  het Lokaal Dienstencentrum De Vesting, Stijn Delabie van Grijkoort die de coördinatie zal doen van de sociale kruidenier en helemaal rechts nog drie vrijwilligers.

Donderdag 17 oktober gaat de Kaba voor de eerste keer echt open voor het publiek. We doen dat symbolisch op de Werelddag van verzet tegen extreme Armoede. Het is een signaal waarmee we duidelijk willen maken dat we met de Kaba, als sociale winkel, van de armoedebestrijding in onze stad verder een prioriteit maken.”.

sociale kruidenier

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: