Een nieuw jaar vol uitdagingen.

2014 zal opnieuw een jaar van uitdagingen worden.

verkiezingen op 25 mei: Vorige maand kreeg ik het vertrouwen van de partij om opnieuw vanop de derde plaats op de Kamerlijst van de CD&V mee te doen aan de verkiezingen. Er zijn die dag niet alleen federale verkiezingen, maar ook Vlaamse en Europese. Daarna zouden we normaal gezien  vijf jaar verkiezingsloos moeten zijn.

op sportief vlak zou ik op 23 maart de halve marathon van Hastings willen mee lopen en normaal ook de 10 Mijl van Antwerpen. en als onze oudste dochter het echt zou menen om de marathon van Flanders Fields mee te lopen in september, dan zou ik die ook willen mee lopen.

– in Oudenaarde beginnen we met de bestuursmeerderheid aan de uitvoering van het eerste jaar van ons meerjarenplan. In het OCMW zouden we de verhuis moeten mee maken naar de nieuwe Woon- Leef en Zorgcentra en de verbouwingen van het ziekenhuis zouden ook moeten afgewerkt zijn zodat we in een volledig vernieuwd en eigentijds ziekenhuis terecht kunnen.

– in Ename verhuist onze oudste dochter naar haar eigen plekje in de stad. onze zoon start zijn laatste jaar doctoraat en zit tot eind maart in Canada. Een andere dochter zit nog tot eind februari op stage bij de Unesco in Parijs en hoopt daarna verder ervaring te kunnen opdoen in ontwikkelingssamenwerking of Mensenrechtenorganisaties. Onze jongste hoopt zonder kleerscheuren haar derde jaar handelswetenschappen door te komen. Je merkt het,  we zijn de komende maanden ‘kinderloos’ in Ename, dat zal ook wennen zijn. En ik ga mijn best doen om wat gezondere levensgewoonten aan te nemen….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: