Wissels bij CD&V Oudenaarde.

Binnen enkele maanden verlaat schepen Pieter Orbie de Oudenaardse politiek. Hij wordt directeur ‘Welzijn’ bij de provincie Oost-Vlaanderen. Een uitdagende job die niet te combineren valt met een politieke functie. Naar aanleiding van dit vertrek dient in zijn opvolging voorzien te worden.

Lieven Cnudde, huidig fractieleider van CD&V Oudenaarde, zal de fakkel overnemen van Pieter Orbie en als schepen aantreden voor de partij. Lieven Cnudde nam voor het eerst deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2012. Zijn ruime ervaring in de Oudenaardse onderwijswereld en zijn vele sociale engagementen zullen hem zeker en vast van pas komen bij het uitoefenen van zijn mandaat.

cnudde

Lieven Cnudde

Ondertussen werd Mathieu De Cock als nieuwe fractieleider aangeduid door de CD&V fractie. Deze architect uit Ename is meteen ook het jongste gemeenteraadslid voor CD&V. Hij is reeds toe aan zijn tweede legislatuur en beschikt al over heel wat dossierkennis.

Jeanique Van Den Heede, huidig voorzitter van CD&V Oudenaarde, maakt op haar beurt intrede als gemeenteraadslid voor CD&V. Hiermee wordt Luc Lammens eerste opvolger voor de partij.

Vooreerst willen we Pieter bedanken voor zijn engagement van de voorbije jaren. In de huidige legislatuur wist hij reeds toon te zetten met diverse mobiliteitsdossiers. Onze fractie wordt verder verjongd, vernieuwd en vervrouwelijkt. Ondertussen zijn wij de meest vrouwelijke fractie in de stad. 5 van de 11 mandatarissen zullen vrouwen zijn! Onze fractie bestaat uit geëngageerde mensen die samen op een degelijke manier beleid willen maken. Ook in de toekomst willen we deze lijn blijven aanhouden. De wissels zullen formeel voor het zomerverlof plaatsvinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: